استخراج و رسوب دهی کورکومین با التراسونیک هموژنایزر

استخراج و رسوب دهی کورکومین با التراسونیک هموژنایزر
از آنجا که زردچوبه تنها حاوی ۲-۹ درصد کرکومینوئید است، نیاز به یک تکنیک استخراج یا سنتز کارآمد برای به دست آوردن پودری با اثر درمانی قوی است. روش رسوب ضد حلال با کمک اولتراسونیک برای سنتز ذرات کرکومین بسیار کارآمد است.
ادامه مطلب

ویتامین C لیپوزومال با التراسونیک

ویتامین C لیپوزومال با التراسونیک
ترکیبات ویتامینی لیپوزومال به دلیل دسترسی زیستی و نرخ جذب بالاتر شناخته شده‌اند. ویتامین C، یک آنتی‌اکسیدان و مکمل رایج است که در مکمل‌های تغذیه‌ای و داروهای پزشکی برای حمایت از سیستم ایمنی طبیعی بدن انسان استفاده می‌شود. التراسونیک یک روش قابل اطمینان و ایمن برای تولید لیپوزوم‌ها و نانو-لیپوزوم‌های با کیفیت بالا است. فرآیند کپسوله‌سازی با استفاده از فرآیند التراسوند لیپوزوم‌هایی با بار بالای مواد فعال مانند ویتامین C تولید می‌کند.
ادامه مطلب

روغن‌گیری آووکادو با التراسونیک

روغن‌گیری آووکادو با التراسونیک
استخراج اولتراسونیک و ورز دادن باعث افزایش بازده تولید روغن اوکادو فرابکر می‌شود. سونیکیشن یک فرایند آرام و غیر حرارتی است و از این رو برای تولید روغن اوکادو فرابکر با بالاترین کیفیت مناسب است. روغن‌گیری تحت فشار با کمک اولتراسونیک نه تنها بازدهی را بهبود می‌بخشد، بلکه کیفیت اسیدهای چرب و پلی‌فنل‌ها را به خوبی حفظ می‌کند و زمان استخراج روغن را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
ادامه مطلب

پنیرسازی بهینه با التراسونیک

پنیرسازی بهینه با التراسونیک
تولید انواع مختلف پنیرها از قبیل پنیرهای سخت، پنیرهای نرم و کشک، ساخته شده از انواع مختلف شیر (مانند گاو، بز، گوسفند، میش، شتر، و غیره) می‌تواند با استفاده از سونیکیشن بهبود یابد. استفاده از اولتراسوند با شدت بالا فرآیندهای همگن‌سازی، تخمیر و رسوب‌گیری را شتاب می‌بخشد، پایداری میکروبی را بهبود می‌بخشد و اثرات مثبتی روی ارزش غذایی و بافت پنیر ایجاد می‌کند.
ادامه مطلب

پاستوریزه و هموژن کردن اگ ناگ با التراسونیک

پاستوریزه و هموژن کردن اگ ناگ با التراسونیک
اگ‌ناگ یک نوشیدنی کرمی است که از تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شکر، شیر، خامه غلیظ و عصاره وانیل تهیه می‌شود. تولید اگ‌ناگ نیازمند یک تکنیک مخلوط کردن قوی و همگن‌سازی است تا قطرات چربی ریز در سراسر مایع اگ‌ناگ ایجاد شود. برای پایداری اگ‌ناگ  کوچک بودن قطرات اهمیت دارد. اگ‌ناگ یک امولسیون است که از قطرات چربی شیر و چربی تخم مرغ در یک مایع پایه آبی تشکیل شده است. از آنجا که چربی و آب قابل مخلوط شدن نیستند، با ریز کردن قطرات چربی و آب و ایجاد یک مخلوط یکنواخت پایدار ، نیاز به یک تکنیک امولسیون‌سازی قوی است.
ادامه مطلب

تخم مرغ پاستوریزه و هموژنیزه با التراسونیک

تخم مرغ پاستوریزه و هموژنیزه با التراسونیک
محصولات مایع تخم‌مرغ‌(تخم مرغ کامل، سفید تخم مرغ و زرده تخم مرغ) باید پاستوریزه شوند تا ایمنی غذایی را تضمین کنند. هوموژنایزرهای فراصوتی نیروهای برشی شدید و کویتاسیون ایجاد می‌کنند تا میکروب ها را بکشند. به ویژه زمانی که با دماهای بالا (حدود 50 درجه سانتی گراد) و فشار (مانو-ترموسونیکیشن) ترکیب می‌شوند، فراصوت توانایی پاستوریزاسیون استثنایی‌ای را ارائه می دهد. سیستم های پردازش غذای فراصوتی به طور گسترده برای تأمین هوموژنیزاسیون، پاستوریزاسیون و استریل‌سازی استفاده می شوند. غیرفعال سازی میکروبی از طریق پاستوریزه کردن، بسیار مهم است تا از فساد و بیماری‌های ناشی از مواد غذایی جلوگیری شود.
ادامه مطلب

عصاره‌گیری برگ زیتون

عصاره‌گیری برگ زیتون
استخراج برگ زیتون با استفاده از فراصوت و سونیکاتور پرابی مزایایی مانند کارآیی، افزایش بازده، حفظ فعالیت زیستی، پایداری، کارآیی آسان، و مقرون به صرفه نسبت به روش‌های استخراج سنتی ایجاد می‌کند. این مزایا این روش را گزینه‌ای جذاب برای محققان و صنایعی که به دنبال استخراج ترکیبات زیستی فعال از برگ‌های زیتون برای کاربردهای مختلف از جمله دارویی، مکمل‌های غذایی، و غذاهای کاربردی می‌باشند
ادامه مطلب

روغن زیتون فرابکر با التراسونیک

روغن زیتون فرابکر با التراسونیک
ورز دادن و استخراج، مراحل اساسی فرآیند مکانیکی استخراج روغن زیتون، با استفاده از سونیکیشن به صورت قابل توجهی بهبود می‌یابند. کارآمدی مالاکسیشن و استخراج به ویژگی‌های رئولوژیکی بچ  زیتون و همچنین پارامترهای فرآیند ورز دادن مانند زمان و دما بسیار وابسته است. این عوامل به شدت بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون فرابکر تأثیر می‌گذارند.
ادامه مطلب

تولید شیر سویا به کمک التراسونیک

تولید شیر سویا به کمک التراسونیک
فرآوری التراسونیک شیر سویا و شیر برپایه سویا خواص فیزیکوشیمیایی (تغییرات ماکرومولکولی، غیر فعال‌سازی آنزیم) را بهبود می‌دهد، یکنواختی و هموژنیزاسیون ریز اندازه را فراهم می‌کند و ویژگی‌های رئولوژیکی را بهبود می‌بخشد. امولسیون‌سازی فراصوتی منجر به تهیه شیر گیاهی خود‌پایدار می‌شود، در حالی که حفظ و غیر فعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها با فراصوت پایداری میکروبی را تضمین می‌کند. علاوه بر بهبود ارزش‌های تغذیه‌ای، پایداری و طعم، کارآیی انرژی و زمان نیز در پی دارد. در مقایسه با روش‌های سنتی، فرآوری التراسونیک کمتر از نظر انرژی کم مصرف تر است و زمان‌کمتری نیاز دارد.
ادامه مطلب

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک
استخراج اولتراسونیک ویژگی‌های زیادی دارد که از جمله آنها می‌توان به بازدهی بالا، سرعت استخراج سریع، دوستدار محیط زیست و مصرف انرژی پایین اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین مزایای آن استفاده از آب به عنوان محیط استخراج است. با این حال، سونیکیشن می‌تواند با سیستم‌های حلال متعدد به منظور ارائه نتایج برتر برای استخراج هدفمند از نمونه مورد نظر استفاده شود. حلال بهینه برای استخراج اولتراسونیک با توجه به ترکیبات فعال گیاهی  انتخاب می‌شود.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

​​​​​​​​​​​​​​

دسته بندی ها​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید