تهیه مایونز با کیفیت بالا با سونیکاتور

تهیه مایونز با کیفیت بالا با سونیکاتور
آب و روغن را می‌توان به طور موثر با استفاده از امواج فراصوت با قدرت بالا مخلوط کرد. مایونز یک نمونه برجسته از امولسیون در کاربردهای آشپزی است. می خواهیم با استفاده از التراسونیک سس مایونز پایدار، خامه‌ای و خوش طعم را به  راحتی آماده سازی کنیم. سونیکاتورهای پروبی به عنوان همگن‌سازهای دستی برای استفاده در آشپزخانه‌ها و به عنوان ماشین‌های امولسیون‌کننده صنعتی در تولید تجاری مایونز در دسترس هستند.
ادامه مطلب

تعمیر تخصصی دستگاه‌های التراسونیک پروبی بندلین (Bandelin)

تعمیر تخصصی دستگاه‌های التراسونیک پروبی بندلین (Bandelin)
آواپرداز هوشمند افرا به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه طراحی، ساخت و تعمیر تجهیزات اولتراسونیک، خدمات ویژه‌ای برای تعمیر دستگاه‌های التراسونیک پروبی برند Bandelin ارائه می‌دهد. برند آلمانی Bandelin یکی از تولیدکنندگان مطرح تجهیزات فراصوت است که علاوه بر حمام التراسونیک، سونیکاتورهای پروبی با دقت و کیفیت بالا نیز تولید می‌کند
ادامه مطلب

تعمیر تخصصی التراسونیک هموژنایزر و سونیکاتور هلشر (Hielscher) در ایران

تعمیر تخصصی التراسونیک هموژنایزر و سونیکاتور هلشر (Hielscher) در ایران
شرکت دانش‌بنیان آواپرداز هوشمند افرا با تکیه بر دانش فنی، تجربه‌ی تخصصی و تجهیزات پیشرفته، خدمات تعمیر و نگهداری دستگاه‌های التراسونیک هموژنایزر برند Hielscher را در ایران ارائه می‌دهد. با توجه به عدم وجود نمایندگی رسمی شرکت Hielscher در کشور، بسیاری از آزمایشگاه‌ها، شرکت‌های دارویی، غذایی، و نانو تکنولوژی با مشکلات جدی در تعمیر و پشتیبانی دستگاه‌های خود مواجه هستند. ما این خلأ را با خدمات سریع، دقیق و مهندسی‌شده خود پر کرده‌ایم.
ادامه مطلب

سونیکاتور آزمایشگاهی چیست؟

سونیکاتور آزمایشگاهی چیست؟
سونیکاتور (Sonicator) یا التراسونیک هموژنایزر (Ultrasonic Homogenizer) دستگاهی است که با استفاده از امواج فراصوت، فرایندهایی مانند همگن‌سازی، تجزیه سلولی، و آماده‌سازی نمونه‌ها را انجام می‌دهد.
ادامه مطلب

التراسونیک هموژنایزر چیست؟

التراسونیک هموژنایزر چیست؟
التراسونیک هموژنایزر یک دستگاه مولد امواج فراصوت است. انتشار امواج درون مایع باعث ایجاد پدیده‌ای به نام کویتاسیون (Cavitation) می‌گردد. کویتی ها حباب های خلاء هستند که به علت فشار خارجی وارده دچار فروشکست (collapse) می‌شوند. فروشکست حباب باعث بالا رفتن دمای نقطه‌ای تا 5000 کلوین و فشار تا 1000 بار می‌گردد.
ادامه مطلب

کاربردهای التراسونیک هموژنایزر در صنایع غذایی

کاربردهای التراسونیک هموژنایزر در صنایع غذایی
در این مقاله مهم ترین کاربردهای التراسونیک هموژنایزر را در صنایع غذایی شرح دادیم، و توضیح دادیم که اولتراسونیک هموژنایزر می تواند در عصاره گیری، افزایش غلظت، افزایش حلالیت، افزایش کیفیت انجماد، بهبود فرایند سرخ کردن ده ها کاربرد دیگر، بهترین راه حل افزایش کیفیت مواد غذایی در عین حفظ ارزش غذایی و همچنین بالا بردن راندمان تولید باشد.
ادامه مطلب

عصاره گیری زعفران با فناوری التراسونیک

عصاره گیری زعفران با فناوری التراسونیک
استفاده از اولتراسونیک، بهترین روش استخراج مواد موثره از گیاهان است. به کمک این تکنولوژی، می‌توان با بهره‌گیری از کمترین مقدار زعفران، بهره‌وری بالا و عصاره‌ای با کیفیت به دست آورد. استفاده از عصاره زعفران به دلیل غنی بودن از مواد موثره و راحتی استفاده، در صنایع مختلف از جمله غذایی و پزشکی کاربرد فراوانی دارد و صرفۀ اقتصادی بسیار بالایی دارد. عصارۀ به دست آمده، علاوه بر کیفیت بسیار بالاتر و مواد موثرۀ بیشتر، رنگ و عطر و طعم بهتری نیز دارد، زیرا استخراج در دمای پایین صورت گرفته است.
ادامه مطلب

عناوین پیشنهادی پروژه دانشگاهی با التراسونیک هموژنایزر

عناوین پیشنهادی پروژه دانشگاهی با التراسونیک هموژنایزر
شرکت آوا پرداز هوشمند افرا جهت رفع نیاز صنعتی کشور و هدفمند سازی پروژه های دانشگاهی در مقاطع مختلف تحصیلی، اقدام به طراحی یک سیستم هم افزا جهت تولید دانش فنی مفید و کاربردی از طرف دانشگاه ها و مراکز علمی، و پس از آن طراحی، تولید و پیاده سازی خطوط تولید صنعتی با توجه به دانش فنی ایجاد شده و بهره برداری از این مجموعه توسط مجموعه های صنعتی نموده است.
ادامه مطلب

تولید نانو امولسیون پایدار با استفاده از التراسونیک

تولید نانو امولسیون پایدار با استفاده از التراسونیک
نانوامولسیون‌سازی اولتراسونیک یک تکنیک با استفاده از امواج التراسوند با فرکانس پایین و توان بالا است که برای ایجاد امولسیون‌های پایدار و یکنواخت با قطر خیلی کوچک در بازه 10-200 نانومتر به کار می‌رود. این تکنیک چندین مزیت نسبت به روش‌های سنتی امولسیون‌سازی دارد که آن را در کاربردهای مختلف با ارزش می‌سازد.
ادامه مطلب

کاویتاسیون التراسونیک چیست؟

کاویتاسیون التراسونیک چیست؟
کاویتاسیون التراسونیک در اثر انتشار امواج قدرتمند التراسونیک در محیط مایع ایجاد می وشد. کاویتاسیون اثرات بسیاری را به صورت محلی ایجاد می‌کند، مانند جت‌های مایع با سرعت تا 1000 کیلومتر در ساعت، فشارهای تا 2000 آتمسفر و دماهای تا 5000 کلوین. این نیروهای به دست آمده به کمک التراسونیک برای بسیاری از کاربردهای پردازش مایع مانند همگن‌سازی، پراکندگی، امولسیون‌سازی، استخراج، تخریب سلولی، و همچنین تشدید واکنش‌های شیمیایی استفاده می‌شود.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

​​​​​​​​​​​​​​

دسته بندی ها​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید