تولید شیر گیاهی و شیر آجیل با التراسونیک هموژنایزر

تولید شیر گیاهی و شیر آجیل با التراسونیک هموژنایزر
عصاره گیری اولتراسونیک به عنوان یک روش قابل اعتماد و بسیار کارآمد برای افزایش بهره‌وری روغن‌ها، پروتئین‌ها، پلی‌ساکاریدها و ریز مغذی های مشتق از گیاهان شناخته شده است. بنابراین، سونیکیشن در تولید جایگزین‌های شیر مبتنی بر گیاهان، مانند شیرآجیل تولید شده از بادام، کاشو، نارگیل، فندق، بادام زمینی، کنجد، سویا،  سُعد سلطانی(tiger nut)،جودوسر، برنج، حشیش، نخود، پسته، گردو، آمارانت، یا کینوا استفاده می‌شود. مواد اولیه شیر‌آجیل و دیگر جایگزین‌های شیر مبتنی بر گیاهان اغلب گران‌قیمت هستند و بهره‌وری بیشتر از این مواد اولیه هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد و کارآیی تولید را بهبود می‌بخشد.
ادامه مطلب

پکتین گیری(استخراج پکتین) از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک

پکتین گیری(استخراج پکتین) از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک
پکتین یک پلی‌ساکارید پیچیده طبیعی (هتروپلی‌ساکارید) است که به ویژه در دیواره‌های سلولی میوه‌ها به خصوص در مرکبات و پوست سیب یافت می‌شود. پکتین‌ها سازگاری بیولوژیکی دارند، قابل تجزیه بوده و از منابع تجدیدپذیر هستند و خواص ژله ای شدن و غلظت‌دهی بسیار عالی دارند که از آنها افزودنی های بسیار ارزشمندی می‌سازد. پکتین‌ها به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی به عنوان ماده اصلاح‌کننده رئولوژی همچون مواد امولسیفایر، مواد ژل کننده، مواد پوشش‌دهی، ماده پایدار‌کننده و غلظت ‌دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرند،
ادامه مطلب

عصاره گیری استویا بدون حلال به کمک التراسونیک

عصاره گیری استویا بدون حلال به کمک التراسونیک
در استخراج سنتی اجزای شیرین مانند استوئیوگلیکوزیدها از Stevia rebaudiana از حلال‌های سمی استفاده می‌کنند. به منظور به دست آوردن یک محصول غذایی سالم و با کیفیت بالا، نیاز به یک روش استخراج بدون حلال است. تکنیک استخراج اولتراسونیک بدون استفاده از حلال و با داشتن بازدهی استخراج بسیار بالا در یک زمان کوتاه، بسیار موثر و سازگار با محیط زیست است.
ادامه مطلب

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک
امولسیون های پیکرینگ توسط ذرات جامد جذب شده به جای امولسیفایر یا سورفاکتانت پایدار می‌شوند. از این رو، امولسیون های پیکرینگ می‌توانند به عنوان بدون امولسیفایر یا بدون سورفاکتانت مدنظر قرار گیرند، زیرا توسط ذرات جامد پایدار می‌شوند. اگر روغن و آب مخلوط شوند و قطرات کوچک روغن در سراسر آب تشکیل شود،  در نهایت قطرات به هم پیوند می خورند تا مقدار انرژی در سیستم کاهش یابد. با این حال، اگر به مخلوط ذرات جامد افزوده شود، این ذرات به سطح مشترک متصل می‌شوند و از پیوند قطرات جلوگیری می‌کنند، در نتیجه امولسیون پایدارتر می‌شود.
ادامه مطلب

اولترافیلتراسیون به کمک التراسونیک

اولترافیلتراسیون به کمک التراسونیک
دستگاه های الترسونیک شرکت آواپرداز، از نیروهای شدید ایجاد شده توسط کویتیشن، برای تغییر دینامیک مایعات، افزایش نرخ جریان و عبور از غشاء استفاده می‌کنند. فیلتراسیون با کمک اولتراسونیک در مایعات با مزایای مختلف همراه است: اگر موج اولتراسونیک در نزدیکی فیلتر استفاده شود، نرخ جریان از طریق غشاء فیلتر به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. با این کار، فیلتراسیون به شدت کارآمدتر و سریعتر می‌شود. از مزایای این روش، می توان به افزایش خروجی، افزایش کیفیت محصول، یکنواختی محصول و افزایش طول عمر غشاء اشاره کرد، زیرا اولتراسونیک گرفتگی و رسوب را حذف می‌کند.
ادامه مطلب

کریستالیزه کردن لاکتوز با استفاده از التراسونیک

کریستالیزه کردن لاکتوز با استفاده از التراسونیک
در بسیاری از فرآیندهای لبنیات، آب پنیر(تراویده شیر) در حجم بالا به عنوان یک محصول جانبی تولید می‌شود. آب پنیر دارای مقدار زیادی لاکتوز است و باید حذف شود که هزینه بالا و تأثیرات زیست‌محیطی دارد. با بازیابی لاکتوز با استفاده از فراصوت، مقدار زیادی از پساب آب پنیر کاهش یافته و در عین حال لاکتوز بازیابی شده یک محصول قابل فروش و بازاریابی است. التراسونیک هموژنایزر به تشکیل کریستال‌های لاکتوز هم اندازه با کیفیت بالا کمک می‌کند.
ادامه مطلب

نانو امولسیون سازی با التراسونیک پیش از اسپری درایر برای کپسوله کردن

نانو امولسیون سازی با التراسونیک پیش از اسپری درایر برای کپسوله کردن
برای میکروکپسوله‌کردن مواد فعال از طریق اسپری‌درای کردن، باید یک میکرو- یا نانو- امولسیون پایدار با اندازه ذرات کوچک تهیه شود. امولسیون‌زایی با استفاده از اولتراسونیک یک تکنیک آسان و قابل اعتماد برای تولید میکرو- و نانو-امولسیون‌های پایدار است. به عنوان جایگزینی برای سورفکتانت، در فرآیند اولتراسونیک امولسیفیکیشن بیوپلیمرهایی مانند صمغ عربی یا WPI می‌توانند به عنوان استابیلایزرهای مطابق با استانداردهای مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

​​​​​​​​​​​​​​

دسته بندی ها​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید