ادامه مطلب
التراسونیک توان بالا برای بهبود کیفیت آبمیوهها و اسموتیها

التراسونیک میتواند برای شکستن ذرات پالپ و تأثیر بر توزیع اندازه ذرات مورد استفاده قرار گیرد. اندازه ذرات کوچکتر باعث سرعت تهنشینی کمتر میشود که منجر به کاهش رسوب و بهبود پایداری نگهداری محصول میگردد. علاوه بر این، این تجزیه ذرات میتواند باعث آزادسازی بیشتر ترکیبات طعم، رنگدانهها و اجزای سلولی مانند قند یا ترکیبات معطر فرار به داخل آبمیوه شود. نتیجه این کار بهبود شدت رنگ، شیرینی و عطر و طعم محصول است.























